BilElektriskSolenergi

Travel Line-Solarmodule

Travel Line-Solarmodule

Travel line solcellemoduler – den mobile løsningen!

Endelig er det en mobil modul løsning utviklet for reise biler i absolutt førsteklasses design – laget i Tyskland. Modulene er ikke bare lett og sammenleggbar, men også holde høye belastninger under ugunstige forhold stå. Kraftige solceller garantere et lite område maksimal solenergi – optimalt beskyttet av en nyutviklet og meget stabil, lett backing materiale og sydd inn i den beste cover-stoff av marin sektor har i dag kan tilby.

En annen nyhet er integrert i stoffet bransjen magneter. De sikrer sterkt grep – omtrent på van taket eller på siden av kjøretøyet, mens tekstilmaterialet beskytter den malte støtteflaten.

Takket være de inkluderte Tenax® grommets, kan solcellemodulene også monteres enkeltvis, for eksempel med knagger som henger på solfylt sted eller i treet, mens kjøretøyet er i skyggen selv. En 10 m lang ledning som gjør dette mulig. I tillegg er en mobil solenergi kontrolleren (batteritype) sørger for at følger med hver solcelle, for ladespenning.

Ganske enkelt reise Linje åpne solcellemoduler, plugger lade kontrolleren og koble til via plug-in forbindelse med on-board batteri – gjort.

Anlegg av Travel line Solar Modules: folding modul med krystallinsk celleteknologi, 10 m tilkoblingskabel med universal plugg, innlemmet Tenax® maljer og industrielle magneter + Solar controller Travel line.